Lemur furat din Grădina Zoologică din Călărași recuperat și tânărul suspect reținut

Lemur furat din Grădina Zoologică din Călărași recuperat și tânărul suspect reținut

Un tânăr în vârstă de 18 ani din municipiul Călărași a fost reținut de poliție după ce a fost suspectat că a sustras un lemur din Grădina Zoologică locală. Animalul, de specia Lemur, a fost descoperit în viață, dar legat de picioare într-o clădire abandonată situată în apropierea domiciliului tânărului.

Incidentul a fost inițial raportat prin apel la serviciul de urgență 112. Polițiștii au determinat că furtul a avut loc prin tăierea lacătului care asigura boxa animalelor. După o investigație rapidă, coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași, autoritățile au reușit să identifice și să rețină presupusul făptaș.

Reprezentanții Grădinii Zoologice din Călărași au confirmat că lemurul, numit King Julien, nu a suferit leziuni grave, dar a fost traumatizat de experiența prin care a trecut. Aceștia au mulțumit forțelor de ordine pentru eficiență și au exprimat îngrijorarea cu privire la siguranța animalelor și la respectul vizitatorilor față de munca personalului și față de locuitorii grădinii zoologice.

Tânărul suspectat de furt se află acum în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași pentru o perioadă de 24 de ore, în așteptarea procedurilor legale ulterioare.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;