Kaufland România investește în educație: 27.000 de premii acordate școlilor prin campania "Viitorul începe acum"

Kaufland România investește în educație: 27.000 de premii acordate școlilor prin campania "Viitorul începe acum"

Kaufland România demonstrează angajamentul său ferm față de îmbunătățirea calității educației în țară, prin campania de succes "Viitorul începe acum". Inițiativa a mobilizat peste 1000 de școli din întreaga țară, care s-au înscris pe platforma www.viitorulincepeacum.ro și au colectat puncte prin intermediul bonurilor de cumpărături de la Kaufland.

Grație efortului comun al profesorilor, părinților și elevilor, instituțiile de învățământ participante au reușit să obțină peste 27.000 de produse esențiale pentru îmbunătățirea procesului educațional. Printre acestea se numără computere, monitoare, piese de mobilier, seturi de laborator și articole sportive, elemente vitale pentru o educație modernă și eficientă.

Unități de învățământ din Giurgiu, Bistrița, Craiova și Târgoviște se numără printre cele care au beneficiat cel mai mult de pe urma campaniei. Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs la Kaufland România, a subliniat satisfacția companiei față de rezultatele obținute și progresul înregistrat în modernizarea școlilor din România, mulțumind tuturor participanților pentru contribuția lor la acest succes.

Lansată în octombrie 2023, "Viitorul începe acum" este parte a unui demers mai larg al Kaufland România de a susține proiecte educaționale, punând în evidență importanța acordată de companie formării generațiilor următoare. În acest sens, în anul 2023, Kaufland a investit peste 1.07 milioane de euro în educație, consolidând astfel fundația pentru un viitor mai prosper și mai luminos pentru tinerii din România.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;