FCSB, noua campioană a României: Gigi Becali pune accentul pe performanța în cupele europene

FCSB, noua campioană a României: Gigi Becali pune accentul pe performanța în cupele europene

După o așteptare de nouă ani, echipa FCSB a reușit să cucerească din nou titlul de campioană a României, un triumf care a venit în urma victoriei cu 2-1 împotriva echipei Farul Constanța. Într-o atmosferă încărcată de emoție pe Arena Națională, golurile marcate de David Miculescu și Alexandru Băluță au adus bucuria mult așteptată suporterilor roș-albaștri.

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, nu a ezitat să își exprime sentimentele de după meci, subliniind că, deși titlul este un motiv de sărbătoare, adevăratul obiectiv al echipei este performanța în competițiile europene. "Nu câștig nimic cu nebunia. Trebuie să vedem ce înseamnă titlul ăsta. Pentru ce l-am luat noi titlul ăsta? Dacă nu ne ducem în cupele europene, degeaba", a declarat Becali, potrivit Digi Sport.

Cu o perspectivă matură asupra succesului echipei, Becali a accentuat importanța consolidării lotului pentru a face față provocărilor europene. "Trebuie să iau 7-8 jucători neapărat. Din campionatul românesc vreo trei îi știu. Alibec, poate Louis Monteanu, mai sunt și de la Craiova... Vreau să iau jucători pe care mâine să-i pun să joace", a adăugat acesta, arătând că este pregătit să investească în întărirea echipei.

FCSB a demonstrat o formă impresionantă în play-off, unde a rămas neînvinsă, cu cinci victorii și două egaluri, iar acum, cu titlul asigurat, toate privirile sunt îndreptate către viitor și spre aspirațiile europene ale echipei.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;