Autocar în flăcări pe Podul Brăila și anunțul CNAIR privind refacerea asfaltului

Autocar în flăcări pe Podul Brăila și anunțul CNAIR privind refacerea asfaltului

Un autocar cu 35 de cetățeni ucraineni la bord a luat foc pe podul peste Dunăre de la Brăila. Incidentul s-a produs luni, iar pasagerii și șoferul au reușit să se evacueze în siguranță, conform ISU Brăila. Traficul pe pod a fost blocat complet, iar pasagerii au fost transportați la Sala Polivalentă din Brăila cu microbuze ale ISU.

În paralel, CNAIR a anunțat că asfaltul de pe podul de la Brăila va fi refăcut în perioada 1 iulie - 31 august, cu respectarea tuturor normelor de calitate necesare. Lucrările de refacere sunt executate de antreprenorul italian WeBuild, care va începe cu sensul de mers Tulcea – Brăila, urmând să continue și pe cel Brăila – Tulcea. De asemenea, va avea loc o întâlnire pentru clarificarea situației tehnice a podului, implicând acționarul majoritar și Director General al WeBuild, Pietro Salini. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a subliniat că recepția lucrărilor nu se va face până la remedierea tuturor deficiențelor constatate anterior.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;