Ryan Gosling, între onoare și dezamăgire la nominalizările Oscar 2024

Ryan Gosling, între onoare și dezamăgire la nominalizările Oscar 2024

Într-o industrie cinematografică unde recunoașterea la Premiile Oscar este echivalentul unei consacrări supreme, Ryan Gosling își exprimă sentimentele amestecate în urma nominalizărilor pentru ediția din 2024. Deși se simte „onorat” pentru nominalizarea sa la categoria cel mai bun actor în rol secundar pentru interpretarea lui Ken din filmul „Barbie”, actorul nu poate ascunde dezamăgirea pentru omiterea colegelor sale, Greta Gerwig și Margot Robbie, din categoriile principale.

Filmul „Barbie”, care a dominat box office-ul în 2023 cu încasări de 1,44 miliarde de dolari la nivel mondial, a primit opt nominalizări, inclusiv pentru cel mai bun film. Cu toate acestea, mult așteptatele nominalizări pentru „cea mai bună regizoare” și „cea mai bună actriță” au lipsit, fapt care a surprins și dezamăgit pe mulți, inclusiv pe Gosling și pe co-starul său, America Ferrera, nominalizată pentru cea mai bună actriță în rol secundar.

Într-o declarație pentru CBS, Gosling a subliniat: „Nicio recunoaștere nu ar fi fost posibilă pentru nimeni din film fără talentul, curajul și geniul lui Gerwig și Robbie. Sunt extrem de onorat să fiu nominalizat alături de artiști atât de remarcabili, într-un an cu atât de multe filme extraordinare.”

În ciuda acestor neajunsuri, „Barbie” rămâne un film revoluționar care a spart bariere culturale și a făcut istorie, iar eforturile întregii echipe nu au rămas neobservate. În timp ce „Oppenheimer” al lui Christopher Nolan conduce cu 13 nominalizări, inclusiv pentru cel mai bun regizor, „Barbie” își asigură locul în inimile cinefililor și în analele cinematografiei, cu sau fără statuetele dorite.

Cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar va avea loc pe 10 martie la Los Angeles, unde toți ochii vor fi ațintiți asupra celor mai strălucitori și talentați artiști ai momentului.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;