Roxette Reînvie pe Scena Muzicală cu Lena Philipsson în Rolul de Solistă

Roxette Reînvie pe Scena Muzicală cu Lena Philipsson în Rolul de Solistă

După o pauză emoționantă de cinci ani, trupa Roxette își anunță revenirea pe scena muzicală internațională, aducând în prim plan o nouă voce care va continua moștenirea lăsată de regretata Marie Fredriksson. Per Gessle, cofondatorul trupei, a făcut public faptul că Lena Philipsson va fi noua solistă a grupului, promițând fanilor o experiență muzicală revitalizată, dar fidelă spiritului Roxette.

Noutatea a fost împărtășită prin intermediul paginii oficiale de Instagram a trupei, unde a fost dezvăluit și planul unui turneu în 2025, care va include și două concerte memorabile în Africa de Sud, la Cape Town și Pretoria.

Lena Philipsson nu este o figură nouă în peisajul muzical suedez, cunoscând popularitate încă din 2004 când a reprezentat Suedia la Eurovision cu piesa "It Hurts". Colaborarea sa cu Gessle datează chiar din 1986, când a lansat un hit scris împreună cu acesta. Acum, ea își exprimă entuziasmul de a se alătura trupei Roxette și de a lucra alături de Gessle, pe care îl descrie ca fiind un compozitor fenomenal.

Roxette, cunoscută pentru hituri precum "Dressed For Success", "Listen To Your Heart" și "The Look", a fost una dintre cele mai de succes trupe suedeze la nivel internațional, iar acum, cu adăugarea talentului lui Philipsson, promite să continue tradiția de a cuceri inimile ascultătorilor.

Marie Fredriksson, a cărei voce a definit sunetul Roxette timp de decenii, va rămâne o figură emblematică și de neînlocuit în istoria trupei. Trecerea ei în neființă în 2019 a lăsat un gol imens în industria muzicală și în inimile fanilor, dar spiritul ei va continua să inspire prin muzica Roxette care răsună mai departe.

Fani ai trupei Roxette, pregătiți-vă pentru o nouă eră, în care nostalgia se împletește cu inovația, iar muzica bună rămâne eternă.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;