Regele Charles al Marii Britanii, Emoționat de Sustinerea Publicului În Lupta cu Cancerul

Regele Charles al Marii Britanii, Emoționat de Sustinerea Publicului În Lupta cu Cancerul

Regele Charles al Marii Britanii a împărtășit momente emoționante cu publicul și cu premierul Rishi Sunak, exprimându-și recunoștința pentru valul de susținere primit după ce a fost diagnosticat cu cancer. Într-o întâlnire recentă la Palatul Buckingham, monarhul a fost surprins în fotografii dând mâna cu premierul Sunak, marcând prima sa apariție oficială de la dezvăluirea diagnosticului.

În cadrul întâlnirii, regele Charles a glumit cu premierul britanic, spunând că „totul este făcut cu oglinzi”, dar a subliniat și emoția profundă resimțită în urma mesajelor primite: „Am primit atât de multe mesaje și felicitări minunate, încât m-au făcut să plâng de cele mai multe ori”.

Afectiunea sa a fost descoperită în timpul unei proceduri medicale pentru o problemă benignă de prostată, iar tratamentul a început deja, potrivit unui anunț făcut de Palatul Buckingham la începutul lunii februarie. Deși detaliile despre tipul de cancer sau tratament nu au fost făcute publice, regele și-a exprimat „mulțumirile din inimă” pentru sprijinul primit.

Și regina Camilla a vorbit despre reacția pozitivă a regelui față de mesajele de încurajare, subliniind că acesta „se simte extrem de bine în aceste circumstanțe”.

În ciuda diagnosticului, regele Charles intenționează să continue să își îndeplinească îndatoririle, lucrând cu documente de stat, chiar dacă și-a amânat toate îndatoririle cu caracter public. Impresionat de solidaritatea publicului și de munca organizațiilor caritabile de luptă împotriva cancerului, regele Charles rămâne un exemplu de curaj și demnitate în fața provocărilor.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;