PNL București interoghează publicul: "Ce-ai făcut, Nicușor?" în noua campanie de evaluare a mandatului primarului general

PNL București interoghează publicul: "Ce-ai făcut, Nicușor?" în noua campanie de evaluare a mandatului primarului general

Partidul Național Liberal (PNL) București a demarat campania "Ce-ai făcut, Nicușor?", o inițiativă online ce își propune să colecteze părerile bucureștenilor privind performanța lui Nicușor Dan în calitate de primar general al Capitalei. La un an de la solicitarea adresată de PNL pentru rezolvarea a 10 probleme esențiale ale orașului, liberalii pun sub semnul întrebării eligibilitatea lui Nicușor Dan pentru un nou mandat.

Campania, care se desfășoară sub forma unui sondaj online disponibil pe pagina https://ceaifacutnicusor.ro, invită cetățenii să își exprime liber și anonim opinia despre administrarea Bucureștiului în ultimii trei ani. Sebastian Burduja, Președintele PNL București, subliniază importanța feedback-ului cetățenilor în procesul democratic și promite că rezultatele campaniei vor fi folosite pentru a alinia deciziile partidului cu viziunea și dorințele locuitorilor orașului.

În 2020, Nicușor Dan a fost ales Primar General cu un procent de 42,82%, beneficiind de sprijinul PNL, care nu a avansat un candidat propriu. Deși a primit susținerea liberalilor pentru proiectele propuse, PNL București sugerează că rezultatele s-au lăsat așteptate și că promisiunile electorale ale lui Nicușor Dan nu s-au materializat în întregime, conform unei evaluări realizate chiar de inteligența artificială ChatGPT.

Liberalii își exprimă convingerea că Bucureștiul are nevoie de o "a treia cale – calea câștigătoare, calea liberală" și că orașul nu își mai poate permite să fie "nici păcălit, nici blocat". În plus, PNL București efectuează o evaluare internă a mandatului lui Nicușor Dan, prin comisiile de specialitate și experți din diverse domenii, pentru a fundamenta viitoarele decizii politice.

Rezultatele campaniei "Ce-ai făcut, Nicușor?" sunt așteptate cu interes și vor fi anunțate în mod public, marcând o etapă importantă în definirea direcției pe care PNL București o va urma în viitorul apropiat.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;