Madonna în fața justiției: Fanii cer despăgubiri pentru întârzierile concertelor

Madonna în fața justiției: Fanii cer despăgubiri pentru întârzierile concertelor

Madonna, regina muzicii pop, este din nou sub lumina reflectoarelor, dar de această dată în sala de judecată, nu pe scenă. Doi dintre fanii săi, Michael Fellows din Brooklyn și Jonathan Hadden din Bronx, au decis să o dea în judecată pe artistă, precum și pe Barclays Center și promotorul turneului Live Nation, pentru întârzierea concertului de la New York din cadrul turneului „Celebration”.

Conform celor două articole analizate, incidentul care a avut loc la Barclays Center a creat nemulțumiri serioase în rândul publicului. Fanii au fost nevoiți să aștepte până după ora 22:45 pentru ca Madonna să urce pe scenă, deși concertul era programat să înceapă la ora 20:30. În urma spectacolului ce s-a încheiat la ora 1:00 dimineața, aceștia au întâmpinat dificultăți în a găsi mijloace de transport și au fost nevoiți să plătească sume suplimentare pentru a ajunge acasă. Mai mult, fiind o zi lucrătoare, responsabilitățile profesionale și familiale ale fanilor au fost afectate.

Fellows și Hadden acuză practici comerciale incorecte și publicitate falsă, susținând că întârzierea concertului constituie o încălcare a contractului. Ei urmăresc să obțină statutul de acțiune colectivă pentru toți cei care au fost afectați de întârzierile din cadrul turneului.

Nu este prima dată când Madonna se confruntă cu astfel de procese. În 2019, un fan din Florida a avut aceeași plângere, iar în 2020, doi spectatori ai concertului din New York au intentat un proces similar. Ambele procese au fost respinse voluntar.

Întârzierile în industria muzicală live nu sunt un fenomen rar, însă aceasta nu-i consolează pe cei afectați. În timp ce Madonna continuă să-și impresioneze fanii cu spectacolele sale, unii dintre aceștia se simt dezamăgiți de lipsa de respect pentru timpul lor.

Turneul „Celebration” al Madonnei va continua până în aprilie, după ce a fost amânat din iulie din cauza unei infecții care a necesitat spitalizarea artistei. Rămâne de văzut cum va evolua această situație în instanță și dacă Madonna va trebui să facă față consecințelor legale ale întârzierilor sale.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;