Kelemen Hunor subliniază necesitatea unei schimbări de guvernare după alegerile din 2024

Kelemen Hunor subliniază necesitatea unei schimbări de guvernare după alegerile din 2024

Liderul Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR), Kelemen Hunor, a evidențiat vineri, în cadrul unei întâlniri importante a formațiunii, necesitatea ca UDMR să participe la guvernare post-electorat 2024, criticând actualul guvern pentru lipsa de viziune, curaj și bun simț. Într-o atmosferă concentrată la Cluj-Napoca, în timpul ședinței Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU), Kelemen Hunor și-a exprimat convingerea că UDMR, cu experiența sa anterioară în guvernare, este pregătit să aducă schimbările necesare pentru binele cetățenilor.

"Trebuie să profităm de oportunitatea de a fi din nou la guvernare, pentru că guvernarea este un instrument prin care putem lupta pentru noi în primul rând, dar şi pentru toţi cetăţenii ţării", a afirmat Kelemen Hunor. Liderul UDMR a accentuat că este momentul ca partidul să demonstreze că poate gestiona obiectivele strategice ale țării cu o viziune clară, spre deosebire de actualul executiv, pe care îl acuză de lipsa unor calități esențiale pentru conducerea țării.

Această poziție vine în contextul în care UDMR se pregătește pentru alegerile europarlamentare, locale și parlamentare din anul 2024, stabilind criteriile pentru viitorii candidați. Kelemen Hunor a subliniat că este esențial ca partidul să fie gata să preia inițiativa și să conducă țara spre un viitor mai bun.

În lumina acestor declarații, este clar că UDMR își propune să joace un rol semnificativ în viitoarea configurație politică a României, având ca obiectiv principal îmbunătățirea guvernării și reprezentarea eficientă a intereselor cetățenilor.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;