Influencerița Ruby Franke condamnată la închisoare pentru abuzurile asupra copiilor

Influencerița Ruby Franke condamnată la închisoare pentru abuzurile asupra copiilor

Intr-un caz care a șocat comunitatea online, influencerița Ruby Franke, cunoscută pentru sfaturile sale de parenting pe YouTube, a fost condamnată la o pedeapsă de până la 60 de ani de închisoare după ce a pledat vinovată la acuzațiile de înfometare și abuz asupra propriilor copii.

Ruby Franke, în vârstă de 42 de ani, a devenit faimoasă pentru canalul său de YouTube "8 Passengers", unde împărtășea experiențe din viața de familie și sfaturi stricte pentru părinți. Cu toate acestea, în spatele scenei, realitatea era mult mai întunecată. Copiii săi au fost supuși unor tratamente inumane, inclusiv bătăi, înfometare și expunere la soare fără protecție, ducând la arsuri solare grave.

Situația a devenit publică în august 2023, când unul dintre fiii ei, în vârstă de 12 ani, a evadat din casa fostei sale partenere de afaceri, Jodi Hildebrandt, și a cerut ajutor de la un vecin. Franke și Hildebrandt, care a primit o condamnare similară, au fost arestate, iar investigațiile au relevat abuzurile îngrozitoare la care erau supuși copiii.

În instanță, Franke și-a exprimat remușcările, afirmând că a confundat "întunericul cu lumina și binele cu greșitul". Consiliul de grațiere și eliberare condiționată din Utah va decide durata exactă a pedepsei pe care o vor executa cele două femei.

Acest caz subliniază importanța verificării informațiilor prezentate online și a conștientizării faptului că realitatea din spatele ecranului poate fi foarte diferită de cea prezentată în fața camerei. Este un apel de trezire pentru comunitatea de părinți online și pentru toți cei care caută sfaturi de parenting pe internet.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;