Ianis Hagi, Noul Transfer la Galatasaray - Continuarea Legendei Hagi

Ianis Hagi, Noul Transfer la Galatasaray - Continuarea Legendei Hagi

Ianis Hagi, fiul legendarului fotbalist Gheorghe Hagi, își va continua cariera la Galatasaray, clubul unde tatăl său a devenit o figură emblematică. Presa din Turcia, inclusiv publicația Fotomac, a confirmat transferul lui Ianis de la Glasgow Rangers, echipă la care este legitimat, dar a petrecut ultimul sezon sub formă de împrumut la Alaves, în LaLiga.

La vârsta de 25 de ani, Ianis Hagi se pregătește să calce pe urmele tatălui său, devenind al 16-lea fotbalist român care va evolua pentru Galatasaray. Lista predecesorilor săi include nume marcante precum Gheorghe Popescu și Adrian Ilie, iar acum Ianis are ocazia să își adauge propriul capitol la istoria clubului turc.

Se pare că Rangers și Galatasaray au ajuns la un acord pentru transferul mijlocașului, care va fi finalizat după Campionatul European din Germania, unde Ianis speră să fie convocat de selecționerul României, Edi Iordănescu.

Ianis, care este născut la Istanbul, a avut un sezon dificil la Alaves, cu puține minute jucate, dar această mutare reprezintă o nouă oportunitate pentru el să își arate valoarea. În plus, Ianis are în față un an plin, cu multe evenimente importante în viața personală, inclusiv căsătoria cu Elena Tănase, programată pentru 14 iulie, în ziua finalei EURO 2024.

Cu acest transfer, Ianis Hagi nu doar că își urmează destinul familial, dar și își consolidează cariera într-un club de prestigiu, cu speranța de a fi un jucător cheie în viitoarele campanii ale Galatasaray.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;