Dwayne "The Rock" Johnson se distanțează de politica SUA în alegerile prezidențiale

Dwayne "The Rock" Johnson se distanțează de politica SUA în alegerile prezidențiale

Dwayne Johnson, cunoscut sub numele de "The Rock", și-a surprins fanii și peisajul politic american cu recenta sa declarație în care a anunțat retragerea sprijinului pentru oricare dintre candidații la președinția SUA. Într-un interviu acordat rețelei Fox News, actorul a explicat că, deși în 2020 a ales să-și folosească influența pentru a-l susține pe Joe Biden, în acest an a decis să nu mai facă publică alegerea sa electorală.

Această schimbare de atitudine vine după ce The Rock, cunoscut pentru rolurile sale din francize de succes ca "Fast & Furious", "Jumanji" și "G.I. Joe: Retaliation", a evaluat impactul pe care îl are vocea sa în spațiul public. "M-am gândit: sunt în această poziție în care am o oarecare influență și am simțit că atunci era treaba mea să-mi exercit influența și să transmit: 'o să-l susțin pe acesta'. Nu am de gând să o mai fac", a declarat Johnson, marcând un pas înapoi de la angajamentul politic explicit.

Decizia lui Johnson de a păstra neutralitatea în actuala campanie electorală ar putea semnala o nouă abordare a celebrităților în relația cu politica, punând accent pe dreptul la intimitate și decizia personală în cadrul procesului democratic. Într-o eră în care influența celebrităților poate avea un impact semnificativ asupra opiniei publice, gestul lui Johnson de a se retrage din arena politică publică este unul care va fi cu siguranță analizat și dezbătut.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;