Donald Trump îl alege pe J.D. Vance ca vicepreședinte pentru alegerile prezidențiale din SUA din 2024

Donald Trump îl alege pe J.D. Vance ca vicepreședinte pentru alegerile prezidențiale din SUA din 2024

Fostul președinte Donald Trump a anunțat alegerea senatorului din Ohio, J.D. Vance, ca partener de candidatură pentru alegerile prezidențiale din SUA care vor avea loc în noiembrie 2024. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare, iar imediat după aceea, Trump a fost desemnat oficial candidatul Partidului Republican la președinție.

Trump a lăudat realizările lui Vance, menționând serviciul său în Marină, educația la Universitatea de Stat din Ohio și Yale, precum și succesul său în afaceri. În plus, a subliniat că Vance va lupta pentru Constituție și va susține trupele americane.

J.D. Vance, care a fost ales în Senatul SUA în 2022 cu sprijinul lui Trump, a adoptat o agendă populistă și a devenit un susținător deschis al fostului președinte. Acesta a fost critic al lui Trump în 2016, dar ulterior a devenit un aliat apropiat, votând adesea în conformitate cu interesele lui Trump.

Nominalizarea lui Trump ca candidat republican și alegerea lui Vance ca vicepreședinte au fost confirmate în cadrul convenției naționale a Partidului Republican care s-a desfășurat în Milwaukee, Wisconsin.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;