BAT, Recunoscută Pentru Excelență în Practicile de Resurse Umane și Contribuție Semnificativă la Economia României

BAT, Recunoscută Pentru Excelență în Practicile de Resurse Umane și Contribuție Semnificativă la Economia României

British American Tobacco (BAT), unul dintre cei mai mari angajatori din România și lider global în industria tutunului, a fost recunoscută ca Top Employer în România pentru al șaptelea an consecutiv, confirmând excelența în practicile de resurse umane și angajamentul față de dezvoltarea profesională și bunăstarea angajaților.

BAT România și-a consolidat poziția de angajator de top prin asumarea unui rol strategic în economia locală, creând peste 3.000 de locuri de muncă directe și contribuind la generarea a peste 30.000 de locuri de muncă indirecte pe lanțul de distribuție și aprovizionare. Numărul de angajați ai companiei a crescut constant, cu o medie de aproximativ 10% pe an, în cei peste 25 de ani de prezență pe piața din România.

Din aprilie 2023, BAT România a devenit centrul de coordonare al Ariei Europa de Sud Est, gestionând operațiunile companiei în 12 țări din regiune. Această extindere a responsabilităților subliniază capacitatea companiei de a gestiona complexitatea și de a dezvolta o cultură organizațională puternică, bazată pe valori, diversitate și inovație.

La nivel global, BAT s-a distins ca una dintre cele 15 companii recunoscute ca Global Top Employer în 2024, marcând o performanță impresionantă și o recunoaștere internațională a angajamentului său pentru atragerea și dezvoltarea celor mai competenți profesioniști și pentru crearea unui mediu de lucru excelent.

Compania și-a asumat de asemenea obiectivul de a construi "o lume fără fum", încurajând fumătorii să opteze pentru alternative cu nicotină cu risc redus, în comparație cu fumatul tradițional. Acest angajament se aliniază cu viziunea BAT de a asigura un viitor mai bun și mai sănătos, A Better Tomorrow™, și de a reduce impactul produselor sale asupra sănătății consumatorilor.

Procesul de certificare Top Employer, derulat de Top Employer Institute, implică o evaluare riguroasă a practicilor de angajare, oferind o garanție că BAT nu doar că respectă standarde înalte în domeniul resurselor umane, ci și că pune angajații pe primul plan în strategia sa de afaceri.

În concluzie, recunoașterea obținută de BAT subliniază nu doar contribuția sa semnificativă la economia României, dar și angajamentul de a oferi un mediu de lucru de excepție și de a promova o cultură organizațională incluzivă și orientată spre dezvoltarea continuă a angajaților săi.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;